Lees meer

Interieurarchitect Londerzeel

Eén van de absolute toppers onder de interieurontwerp in de omgeving van Londerzeel is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en oprichter van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete interieurinrichting. Gebruikmakend van de meest moderne technieken construeren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Londerzeel een gevestigde waarde inzake interieurinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurinrichting van een volledige woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Londerzeel

Met pure passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zullen wij het project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle gaat prat op kwaliteitsvol en homogeen vakwerk op het gebied van binnenhuisinrichting. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een gedegen internationale naam door z’n magistrale inrichtingen van restaurants, hotelinrichting, appartementen en zelfs ambassades.  Kwaliteitsvol maatwerk dat voldoet aan de specifieke vragen van de opdrachtgever, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de allerbeste hoogtechnologische schrijnwerkers en meubelfabrieken.