Lees meer

Interieurarchitect Mechelen

Eén van de grootste specialisten onder de interieurontwerp in de omgeving van Mechelen is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke binneninrichting. Met behulp van de meest geavanceerde technieken creëren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is rondom Mechelen een gevestigde waarde op het vlak van interieurdesign van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurdesign van een totale woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen samen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Mechelen

Met pure passie en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen afwerken dankzij een faire samenwerking waarover heldere afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een homogene, herkenbare, stijlvolle interieurinrichting voor ieder interieur. Jean Jacques Soenen verwierf in sneltempo een ijzersterke internationale naam met dank aan z’n fantastische inrichtingen van restaurants, hotelinrichting, appartementen en zelfs ambassades.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de opdrachtgever, kunnen wij probleemloos beloven omdat we enkel werken met de allerbeste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.