Lees meer

Interieurarchitect Nieuwpoort

Eén van de grootste specialisten tussen de interieurinrichting in de buurt van Nieuwpoort is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale interieurinrichting. Met de modernste technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Nieuwpoort een grote naam op het vlak van interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Nieuwpoort

Met immer pure passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. In nauw overleg met de klant weet Jean Jacques Soenen de gepaste klemtonen op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat steeds borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.