Lees meer

Interieurarchitect Oostende

Eén van de absolute toppers tussen de interieurinrichting in de buurt van Oostende is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de meest moderne technieken creëren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Oostende een gekende naam inzake binnenhuisinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonische interieurinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Oostende

Gedreven door pure passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige totaalaanpak van uw interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle staat garant voor kwaliteit op maat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.