Lees meer

Interieurarchitect Puurs

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurdesign in de omgeving van Puurs is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke interieurinrichting. Met behulp van de allernieuwste technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Puurs een naam als een klok inzake binnenhuisinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurdesign van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Puurs

Gedreven door pure passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover heldere afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een stijlvolle en homogene binnenhuisinrichting voor elk interieur. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een gedegen internationale naam door zijn fantastische inrichtingen van restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Dankzij een nauwe samenwerking met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in gans België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.