Lees meer

Interieurarchitect Tielt

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurontwerp in de buurt van Tielt is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is gespecialiseerd in gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is rondom Tielt een grote naam als het gaat over interieurdesign van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze interieurinrichting van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Tielt

Met onuitputbare passie en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene, herkenbare, stijlvolle interieurinrichting voor elk interieur. Zaakvoerder Soenen verwierf in recordtempo een onverwoestbare internationale naam door zijn fantastische inrichtingen van onder meer restaurants, hotelinrichting, appartementen en zelfs ambassades.  Dankzij een partnership met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in heel België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.