Lees meer

Interieurarchitect Veurne

Eén van de grootste specialisten in het wereldje van de binnenhuisinrichting in de omgeving van Veurne is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in complete of gedeeltelijke interieurinrichting. Met behulp van de allernieuwste technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Veurne een bekende autoriteit op het vlak van interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurinrichting van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Veurne

Met pure passie, gedrevenheid en creativiteit en enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen voltooien dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Deze manier van werken heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle binnenhuisinrichting voor elk interieur. Zaakvoerder Soenen verwierf in recordtempo een gedegen internationale naam met dank aan zijn magistrale inrichtingen van onder meer restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Kwaliteitsvol maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de opdrachtgever, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de allerbeste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.