Lees meer

Interieurbouw

Wilt u met behulp van interieurconcepten uw woning ook mooier maken? Kies voor één van de vele interieurprojecten van Marcotte Style en geef alle kamers in uw woning direct extra meerwaarde. Marcotte Style biedt complete interieurprojecten voor alle soorten woningen! Heeft u een luxe villa of woont u in een klein maar gezellig appartement? Wij zorgen ervoor dat alle kamers van uw woning worden ingericht in dezelfde stijl. Zo valt alles op zijn plek als u in uw woning bent en u geniet van de prachtige interieurbouw van Marcotte Style.

Interieurprojecten: Marcotte Style en u!

Het uitgangspunt van de interieurbouw bij Marcotte Style is uiteraard uw eigen smaak. Eerst bespreken we met u de mogelijkheden, waarbij we uw voorkeuren en wensen als basis nemen. Bent u meer van de landelijke stijl of loopt u juist helemaal warm voor een moderne uitstraling? Als wij uw voorkeuren helder op een rijtje hebben, door middel van een “Moodboard”, zorgen wij met onze interieurprojecten voor het ideale evenwicht tussen een schitterend ontwerp en een prettige leefomgeving. Wij maken met onze interieurconcepten uw woning helemaal compleet!

Meer dan interieurbouw alleen

Kleuradvies is bij Marcotte Style een belangrijk onderdeel van de interieurprojecten. En het is bovendien geheel gratis! Daarnaast beschikt Marcotte Style over 6000 m2 showroom en kunnen wij u daardoor de juiste meubelen en decoratiematerialen aanbieden. Wij hebben interieuroplossingen tot een ware kunst verheven en laten u profiteren van de mooiste interieurontwerpen voor uw woning. Zo vindt u altijd interieurconcepten die perfect bij u passen.

Ga voor verandering en kies voor interieurprojecten van Marcotte Style. Bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen!

Wilt u met behulp van interieurconcepten uw woning ook mooier maken? Kies voor interieurbouw van Marcotte Style en geef uw woning een meerwaarde.