Lees meer

Landelijke eetkamers

Een landelijke eetkamer op de juiste manier aankleden, inrichten en samenstellen, is iets waar u goed over moet nadenken. Om een rustgevende, aangename gezellige setting te creëren voor uw eetkamers, moet u een hele hoop (juiste!) keuzes maken: van tafels, stoelen, kasten, deurklinken, tapijten, wandbekleding, decoratie, lampen, verlichting, enzovoort.

Landelijke eetkamer in cottage stijl

De kwaliteitsvolle eetkamermeubelen van Marcotte Style zijn uitermate geschikt om mee aan de slag te gaan in eetkamers in klassieke stijl, cottage stijl of combinaties van stijlen met een moderne touch. Het totaalplaatje van die gedroomde landelijke eetkamer in cottage stijl helemaal perfect gefinetuned en afgestemd krijgen, vergt heel wat kennis en inzicht. Marcotte Style kent als geen ander de geheimen van het inrichten van eetkamers in klassieke, cottage of landelijke stijl.

Landelijke eetkamermeubelen

Onze kolossale collectie van landelijke eetkamermeubelstukken gecombineerd met de jarenlange ervaring en het gratis advies van onze interieurexperten levert gegarandeerd een prachtige landelijke woonkamer op. Tientallen meubelwinkels afschuimen om al uw gerief bij elkaar te sprokkelen is niet nodig als u voor Marcotte Style kiest! Bij Marcotte Style kiest u namelijk voor variatie én samenhang om te komen tot een mooi eetkamerconcept dat perfect past in de rest van uw landelijk of ingerichte woning.

Eetkamers in landelijke stijl

Bekijk rustig onze uitgebreide webshop, profiteer van het gratis advies (kleuradvies, stijladvies, decoratie,…) van onze professionals en samen met u komen we tot een gezellige, rustgevende eetkamer. Kortom, als u uw zinnen heeft gezet op een eetkamer in klassieke of andere stijl (cottage, modern, long island) zal uw honger zeker gestild worden door Marcotte Style.