Lees meer

Landelijke woonkamers

Een charmante en weldoordacht ingerichte woonkamer in mooie cottage stijl vormt het epicentrum in een landelijke woning. Een harmonieus, gezellig woonkamerconcept creëren door met de juiste kleurcombinaties en meubelstukken op de juiste plaats vormt een enorme interessante uitdaging waar Marcotte Style u als geen ander in kan bijstaan.

Marcottestyle biedt u niet enkel woonkamers: kijk vlug even naar het Aanbod!

Landelijke woonkamer in cottage of klassieke stijl

Onze expertise en professionaliteit gecombineerd met ons gevarieerde aanbod aan unieke (eigen lijn) en mooie meubels voor landelijke woonkamers levert gegarandeerd een droom van en landelijke woonkamer in cottage stijl of andere klassieke stijl op. Zelfs voor de frissere Engelse Long Island stijl die tegenwoordig erg in zwang is, hebben wij bij Marcotte Style een waaier aan mooie decoratie- en meubelstukken in huis.

Klassieke meubels voor landelijke woonkamers

De klassieke of landelijke zetels van Marcotte passen perfect in een landelijke woonkamer die zowel stijl, klasse en gezelligheid uitstraalt. Klassieke meubels zoals sofa’s zetels, bijzettafels, kasten, stoelen, oergezellige leesstoelen, fauteuils, perfect integreren in een totaalconcept is één van de grote specialiteiten van Marcotte Style. Van onze gepassioneerde medewerkers krijgt u gratis professioneel advies voor het inrichten van uw woonkamer: kleuradvies, inplanting meubilair, inrichting tot zelfs 3D-computersimulaties.

Landelijke livings

U kunt via onze online interieurwinkel (webwinkel) de perfecte landelijke living samenstellen. Een landelijk salon van Marcotte Style straalt steevast stijl en oog voor goeie smaak uit. Niet alleen vindt u bij Marcottte Style het grootste assortiment in de typisch Engelse landelijke cottage stijl om uw landelijke woonkamer in te richten, ook kunt u gratis genieten van de all-in service van de interieurexperts van Marcotte die samen met u streven naar het ultieme interieur.