Lees meer

Moderne keukens

Voor zowel kleine als grote projecten maakt Marcottestyle uw moderne keuken zoals u het wenst. De strakke lijnen en het design van ieder ontwerp wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen, voorkeuren en budget.

Alles wordt door eigen beheer in moderne ateliers gemaakt.  Zowel hoogglans in twee componenten als warm massief hout kan worden gecombineerd om een strakke moderne keuken te creëren.

Kwaliteit en budgetvriendelijk zijn onze troeven.

Marcottestyle gaat resoluut voor 100% maatwerk met een ongeëvenaarde kwaliteit: Alle details worden na de plaatsing nog even grondig bekeken en aangepast.  De interieurarchitect zal dit steeds als hoofdobjectief houden, want een de kwaliteit ligt in de goedd afgewerkte details.

Gebruiksvriendelijke & ergonomische systemen

Zowel bij een totaal interieurinrichting als bij enkel een mooie moderne keuken zal er steeds de nieuwste snufjes die op de markt zijn worden gebruikt. Onze interieurdesigner zal u het passen meubelbeslag en alle moderne keukentoestellen voorstellen.

Moderne keuken in autolak

Alle keukens worde steeds 100% op maat gemaakt. Dit garandeert in integraliteit van de keuken in het geheel van de binnenhuis inrichting. In de meeste gevallen wordt er geopteerd voor een open keuken. In dit geval is de eenheid nog belangrijker geworden. Marcottestyle is hier wel de specialist als het om eenheid gaat. Alles wordt op elkaar afgestemd tot de tapijten en gordijnen. Alle kleuren worden in het concept geïntegreerd, waardoor men een rustig gevoel krijgt. Zelf hier bij een keuken waar het volledig appartement in het zwart wit werd ingericht, met enkele kleine accenten in het bloedrood, mocht dit zeker worden doorgetrokken tot de keuken.