Lees meer

Dressing

Inrichting

Marcotte Style is specialist in het ontwerpen en plaatsen van de perfecte dressings. Bij het ontwerpen van het zal interieurarchitect de ruimte bekijken en de wensen bespreken met de klant. Daarna zal de interieurontwerper in samenwerking met de fabriek in Noord-Frankrijk het definitieve CAD-plan opmaken. De dressingkasten worden dan rechtstreeks in het atelier op maat vervaardigd. En dankzij de hoogtechnologische zaag en freesmachines, kan er een dressing worden ontwerpen op maat voor de prijs van een standaardkast.

Inrichting binnen uw budget

Marcotte Style kan dressings ontwerpen op zowel grote als kleinere ruimtes, maar draagt er altijd zorg voor dat de ruimte optimaal wordt benut. De inrichting kunt u naar eigen voorkeur aanpassen: meerdere laden, gelakte vlakken, supplementaire legvlakken, stangen, specifieke das-, broek-, en rokhouders, uittrekbare legvlakken, schoenrekken, uittrekbare spiegels etc. Uiteraard zal de interieurarchitect u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact op Laat uw hoogwaardige dressing ontwerpen Voor een totale interieurinrichting kan Marcotte Style u ook een hoogwaardige luxe versie van ze voorstellen. Daar passen we werkelijk alles op maat aan met mooi afgeronde tabletten. Onze meubellak met twee componenten zorgt niet alleen voor een chique uitstraling van uw dressing maar ook voor duurzaamheid. In onze showroom tonen we u naast een dressing design van 40 lopende meter in deze luxe versie ook op maat volgens het eerste principe.

De afwerking van deze dressing kunt u steeds in een van onze showrooms komen bekijken op afspraak.

 

 

Nood aan een nieuwe dressing? Marcotte Style is specialist in design en kan ook voor kleinere oppervlakten uw omgeving inrichten.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze referenties.