Lees meer

Modern Interieur

Wie zijn oog heeft laten vallen op een modern of hedendaags interieur voor zijn woning, zal ongetwijfeld wel inspiratie of (losse) ideetjes weten te vinden. Aan leuke foto’s ideetjes, woonmagazines, woonblogs, pinterests, van of over moderne interieurs geen gebrek. Maar dat alles op intelligente wijze integreren in een praktisch, homogeen, overzichtelijk en strak totaalconcept, vergt veel knowhow en kennis. De kunst bij een modern interieur om de juiste keuzes te maken, de juiste kleuren en materialen te kiezen, de juiste meubelstukken te combineren én op de juiste plaats te zetten, beheersen de professionals van Marcotte Style als geen ander.

Modern interieurdesign

Onze interieurdesigners hebben al tientallen, misschien wel honderden moderne interieurs vormgegeven. Zowel voor luxevilla’s, hotels, restaurants, ambassadegebouwen als voor appartementen of gewone woningen. Als de designers van Marcotte aan de slag gaan met de vaste ingrediënten van een interieur met hedendaagse look (strakke lijnen, duurzame, subtiele compacte op maat gemaakte designmeubels uit duurzame materialen) mag het resultaat gezien worden.

Modern interieur met meubelen op maat

Om te beginnen heeft Marcotte Style toegang tot gerenommeerde topcollecties met de allernieuwste trends (inclusief een zeer uitgebreide eigen collectie). Daarbovenop weten de interieurdesigners dankzij hun inzicht, ervaring en creativiteit steevast in iedere in te richten ruimte een modern droominterieur te realiseren. Jean Jacques Soenen en zijn team hebben hun strepen al meer dan verdiend en leggen de lat steeds hoger.

Inrichting voor modern interieur

Stijlvolle en homogene binnenhuisinrichting in moderne interieur is dé specialiteit bij uitstek van onze gepassioneerde designers. Klantvriendelijkheid staat daarbij centraal. Soenen combineert een goed oog voor modern interieurdesign met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. De moderne interieurs van Marcotte stralen pure klasse uit.

Moderne inrichting interieur

Wie zijn woonst of één of meerdere kamers/vertrekken op een goed gebalanceerde en geslaagde wijze wil inrichten in een frisse, moderne stijl, is bij de topdesigners van Marcotte Style aan het juiste adres. De combinatie van meubelen, schutters, gordijnen, woonaccessoires uit diverse topcollecties en onze eigen collectie stelt ons in staat om unieke topinterieurs in moderne stijl te creëren. Wij streven steevast naar een harmonieus en evenwicht interieurdesign. In onze showrooms kunt u alvast de nodige inspiratie opdoen.

Op bent op zoek naar moderne meubels? Ons modern interieur zal een meerwaarde in uw woning worden. Ontdek onze moderne interieurs!

Moderne keukens, slaapkamers, eetkamers en badkamers

In moderne keukens, badkamers, eetkamers, slaapkamers of andere ruimtes zullen u en uw gasten zich meteen thuis voelen in de ontspannen en rustgevende sfeer die kenmerkend is voor onze tot in de perfectie geconstrueerde moderne interieurs. Esthetiek, intelligent design, slim gebruik van ruimtes gaan bij ons hand in hand met het oproepen van de juiste sfeer en gevoel.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties