Lees meer

Klassiek interieur

Naast de retro design interieurs van Marcottestyle is het klassiek interieur een interessante link tussen het verleden en heden.

Om een aantrekkelijk klassiek interieur te creëren heeft Marcottestyle het geniaal idee om twee stijlen te mixen. Een puur klassiek interieur is soms wat oubollig en Marcottestyle probeert dit soort interieur wat jonger en frisser te maken, met wel de retro of klassieke stijl een hoofdrol te geven.
Bij het betreden van een klassiek interieur moet het gevoel aanwezig zijn dat enkel het interieur klassiek is ingericht. Enkel als er meer in detail wordt gekeken zal men de hedendaagse of zelfs hier en daar wat modernere stukken gaan bemerken, zonder dat dit stoort.

Rijkelijke gordijnen:

Het blijft een voorname stijl met rijkelijke gordijnen, meubilair, decoratie en verlichting, gemengd met wat meer hedendaagse elementen. Deze inrichting kan echter zo modern of klassiek zijn zoals u zelf wenst. De keuze van de gordijnen is dan in deze klassieke stijl wel heel belangrijk.

Een herenhuis met rijkelijk meubilair:

Klassiek meubilair is een must voor het inrichten van een herenhuis waarbij het verleden met het heden wordt samengevoegd. We leven hier in een klassiek interieur met een hedendaags royaal gevoel. Bij Marcottestyle kan men heel goed aanvoelen hoever de combinatie tussen klassiek en hedendaags nodig is. Zelf 100 percent klassiek is ook mogelijk met klassieke meubelen die Marcottestyle eveneens nog kan bezorgen. Kijk vlug even naar de collectie klassieke meubelen van Marcottestyle. Het loont zeker de moeite. Bij een totaal inrichting kan er natuurlijk veel meer andere meubilair nog worden voorgeteld passend in het klassiek interieur.

Ambassades met klassiek interieur:

Een klassiek interieur is wel te verstaan ideaal voor de inrichting van een ambassade. De grandeur van het land dat een ambassade moet laten uitschijnen is hier van belang. Ofwel gaat men resoluut kiezen voor een modern interieur of gaat het snel naar de klassieke statige stijl.