Lees meer

Totaal interieurinrichting

Marcottestyle is de specialist voor elke totaal interieurinrichting:

Uw woning compleet renoveren heeft veel voordelen en een heel grote meerwaarde. Als u graag in uw omgeving woont alhoewel uw woning wel wat verouderd is, dan is een complete renovatie een interessante optie. De investering die u hier doet is absoluut niet verloren en soms kan zelf een meerwaarde bij de verkoop na enkele jaren u aangenaam verrassen.
Men onderscheidt bij een compleet interieur inrichting twee werkwijzen. Ofwel wordt er enkel overal lichtjes ingegrepen met meer het accent op schilderwerken, maatkasten verlichting, nieuwe meubelen en aankleding met gordijnen en tapijten. Het belangrijkste is dat het een geheel wordt waar gezelligheid en rust het aangenaam gevolg is. Verder kan er nieuwe verlaagde plafonds met LED spotjes worden geplaatst. Ook nieuwe vloeren en goed geïsoleerde ramen zijn van belang.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ofwel is er soms een diepgaande renovatie nodig, waarbij alles terug naar een casco situatie wordt herleid. Hier gaat Marcottestyle u een compleet nieuw interieur voorstellen. Waar vele ruimtes zijn wordt gewoonlijk voorgesteld om de indeling compleet te wijzigen, want in dit stadium is het belangrijk om de ruimtes te herverdelen indien nodig. Zo kunnen bijvoorbeeld in plaats van vijf of ze kleine kamers met slechts twee badkamers er slechts drie grote kamers worden gecreëerd met telkens badkamer en dressing in suite. Eens dat men zo’n hedendaagse indeling gewoon wordt kan men zich niets meer anders inbeelden. Verder zijn elektriciteit vernieuwing, ramen, vloeren, plafonds, stukadoor aan de orde. Na het drogen wordt alles volgens een wel bepaalde schema en design geschilderd. Hier is alles van A tot Z op plan voorzien en na de ruwbouwwerken is het tijd voor de daadwerkelijke inrichting.

Functionaliteit en esthetiek combineren:

De sterkte van Marcottestyle is uiteraard het vermogen om esthetiek in de juiste balans te brengen met de functionaliteit. Uiteraard is hier steeds alles esthetisch perfect, maar er zijn vele wegen om dit te bereiken mits de functionaliteit en de praktische kant niet te vergeten.
Elk project wordt met hart en ziel uitgevoerd om de perfecte realisatie te verkrijgen.

Bekijk onze realisaties en geef bijzonder aandacht op ieder detail: Marcottestyle laat niets aan de toeval over. Alles wordt op plan doordacht om een perfect resultaat te bekomen.