Lees meer

Appartementen inrichting

Marcotte Syle is specialist in woninginrichting en daar hoort appartement inrichting ook bij. Bij elk project gaan wij na wat het budget van de klant is, en wat daarmee kan gerealiseerd worden. Aan de hand van ons dossier met onder andere een gedetailleerd prijsbestek en professionele CAD-plannen realiseren wij de gedroomde inrichting van uw appartement of penthouse. Alle elementen van uw appartement inrichting worden in harmonie gebracht.

Appartement inrichten en nog veel meer

Naast onze expertise op het gebied van penthouse- en appartement inrichting geven we u ook gratis kleuradvies. In ons ruim aanbod meubelen en decoratieartikelen vindt u ongetwijfeld uw gading. Omdat wij alles in eigen beheer doen, zijn wij heel wat goedkoper dan de gewone winkels. Bovendien hebben wij meer dan 6000 vierkante meter aan showrooms. Ook de inrichting van uw groot of klein appartement vindt u hier! Marcotte Style kan uw appartement inrichting verzorgen in verschillende stijlen.

Doorheen de realisatie van uw project hebt u steeds met dezelfde persoon contact. Zo kunnen wij u garanderen dat uw project zo goed als altijd volgens planning verloopt. Wilt u nu een groot of een klein appartement inrichten, bij Marcotte Style bent u zeker van een geslaagd resultaat.

Neem alvast een kijkje op onze pagina ‘realisaties’. Daar vindt u een pak voorbeelden van onze appartement inrichtingen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste, gratis, bespreking!

Landelijk wonen in de stad:

Marcottestyle heeft een belangrijke plaatst veroverd in het landelijk inrichten van appartementen. Ergens zou men dit contradictorisch kunnen ondervinden, maar ook in de stad kan men heel goed landelijk wonen.

Uw appartement inrichten, doet u met Marcotte Style. Naast onze expertise op het gebied van appartement inrichting, krijgt u ook gratis kleuravdvies.