Lees meer

Binnenhuisarchitect in Brussel

Gerenommeerde binnenhuisarchitect in Brussel

Bel ons op Tel: BRUSSEL: +32 (0)2 808 76 73

Gerenommeerde interieurontwerper in Brussel en de rest van België, Marcotte Style biedt een exclusieve service voor de volledige ontwikkeling van villa’s, herenhuizen of appartementen. Inderdaad, door de herconfiguratie van uw hele huis, organiseert, decoreert, kleurt en harmoniseert deze interieurarchitect uit al uw kamers.

Een originele en gepersonaliseerde lay-out

Op basis van uw verwachtingen, uw beperkingen en uw behoeften, biedt Marcotte Style een ruime keuze aan meubels in verschillende stijlen en kleuren om het beste aan uw smaak en persoonlijkheid te voldoen. Ook kan hij zich de grootste oppervlakken en volumes voorstellen, hij zal zich een harmonieus interieur voor u kunnen voorstellen, waardoor continuïteit tussen de woonkamer, de slaapkamer en de keuken wordt gecreëerd. Marcotte Style is een serieuze en competente binnenhuisarchitect en biedt het voordeel van professionele teams op het gebied van meubels, decoratie en interieurarchitectuur, die een complete, snelle en economische service mogelijk maken.

Een professionele binnenhuisarchitect voor een onberispelijke service

De follow-up van uw project wordt verzekerd door slechts één en dezelfde gesprekspartner, het is een totale verantwoordelijkheidsverantwoordelijkheid die u wordt voorgesteld met een regelmatige raadpleging van uw wensen. Zeer gehecht aan de tevredenheid van zijn klanten, is Marcotte Style een unieke interieurarchitect die zijn resolute trends en ontwerpvoorstellen zal delen met realistische 3D-plannen en tekeningen. Marcotte Style is een van die zeldzame interieurontwerpers die zonder kosten werken voor een algemeen project. Kijk ook even naar een interessant artikel geschreven door Johan Van dijk over een project in Wilrijk: een kijkje naar de situatie voordien en na is een wereld van verschil.

Bij Marcotte Style bent u zeker van een bijzonder efficiënte, performante en flexibele service voor alle budgetten.

Hier vindt u ook nog even een reportage in Homify over de inrichting die het huis compleet maakt met een luxe interieur: 

Marcotte Style biedt u een complete indeling van uw accommodatie en biedt u de keuze uit een op maat gemaakte inrichting die smaak en persoonlijkheid combineert. Het harmoniseren van al uw kamers, dit is een uniek, origineel interieur dat uw imago weerspiegelt.