Lees meer

Binnenhuisarchitect uit Knokke

Maak kennis met de gerenommeerde interieurontwerper, Jean-Jacques Soenen. 

Bel ons op Tel: 050-580 770

Marcottestyle heeft zich gespecialiseerd in de landelijk Knokke stijl, die synoniem is geworden voor gezelligheid, waar men zich direct thuis voelt.  Met de typische Knokke of zoute stijl, waar er veel gebruik wordt gemaakt van wit geschilderd hout, gecombineerd met enkele warme tinten, creëert onze gepassioneerd binnenhuisarchitect steeds een top klasse interieur. Hebt u interesse om ook uw appartement of villa om te toveren in een warm gezellige inrichting met een vakantiegevoel?  Onze interieurarchitect uit Knokke komt graag even bij u thuis om uw wensen te horen en u een onverbindelijk eerste voorstel te doen.  Marcottestyle werkt in Knokke, Kortrijk, Brussel of Antwerpen, en veelal in het buitenland, met een steeds exclusieve service voor de volledige ontwikkeling van nieuwe interieurs in villa’s of appartementen. Inderdaad, dank zij een doordachte perfecte herconfiguratie of een aankleding van uw woning, organiseert, decoreert, kleurt en harmoniseert deze interieurarchitect uit Knokke uw volledige woning naar uw aspiraties, om van uw woning een echte thuis te maken.

Gepersonaliseerde en realistische ontwerp in 3 D

Steeds worden onze klanten verrast met uitgewerkte ontwerpen in 3D, die de werkelijkheid fantastisch nabootsten. Eerst wordt een gezamenlijk Moodboard opgesteld. Daarna creëert men 3D tekeningen en een gedetailleerde prijs budget of zelf direct een vaste prijsofferte. Het is echt wegdromen ‘in stijl’ wanneer een project wordt voorgesteld. Daarnaast heeft Marcottestyle ook de mogelijkheid steeds alle meubelen op maat te kunnen aanbieden op basis van uw verwachtingen.  Er is een ruime keuze aan meubelen in verschillende stijlen die zeker aan iedere persoonlijkheid en verwachtingen zal voldoen.  Onze binnenhuisarchitect uit Knokke zal u een gepersonaliseerde herinrichting voorstellen met inachtneming van alle eventuele beperkingen en steeds volgens uw behoeften. Het belangrijkste in een nieuw perfect interieur is nog steeds de harmonie. Het gevoel dat er een lijn in de decoratie aanwezig is, van de ene ruimte naar de andere, maakt een gestyleerde eenheid waar men tot rust komt. Deze continuïteit tussen de woonkamer, de slaapkamer en de keuken is aldus een MUST. Enkel de badkamer kan altijd iets aparts blijven.  Marcotte Style is een serieuze en competente binnenhuisarchitect en biedt het voordeel van professionele teams op het gebied van know-how, design, meubels, decoratie en interieurarchitectuur, die een vlotte en economische service mogelijk maken.

De binnenhuisarchitect uit Knokke, met ideeën en perfecte service:

Naast het afwerkingsniveau van Marcotte Style hoort ook een perfecte service. De opvolging van uw project wordt verzekerd door steeds dezelfde persoon, vanaf het begin tot bij de oplevering van uw nieuw interieur. Hierdoor is en blijft er een totale verantwoordelijkheid waarbij men voortdurend naar de wensen van de klant luistert.  Er wordt aldus heel veel belang gehecht aan de tevredenheid van de klanten.  Marcotte Style met zijn uniek interieurarchitecten team die zijn resolute trends en ontwerpvoorstellen met u zal delen wordt uw woning letterlijk naar een hoger niveau geteld.

Marcotte Style zal uw interieur letterlijk naar een hoger niveau tillen met een bijzonder flexibele service voor alle budgetten.

Waar ook ter wereld zijn de interieurarchitecten van Marcottestyle steeds gepassioneerd als het gaat over het inrichten van uw woning.

Vakkundig met een klasse design:

Er wordt van ontwerp naar uitvoering het gewenste resultaat bereikt.  Luisteren naar alle persoonlijke wensen en voorkeuren is één van de belangrijkste uitgangspunten. In de ruime showroom in Kapellen kunt u beleven hoe een landelijke stijl zich aanvoelt.  Hierbij zult u meteen ook de graad van afwerking merken. Een voorbeeld van een villa die tien jaar geleden volledig is heringedeeld en ingericht met niveau, zal u kunnen inspireren. Dit toont in zekere zin ook aan dat onze binnenhuisinrichting nog steeds na zoveel jaren er bijna nieuw uitziet. 

Marcotte Style als  binnenhuisarchitect uit Knokke kan u een volledige nieuwe indeling van uw woning bieden met een op maat gemaakte inrichting die design, smaak en persoonlijkheid combineert. Het harmoniseren van alle ruimtes in uw woning met een origineel interieur dat uw imago weerspiegelt wordt werkelijkheid.

Ook voor de echte moderne stijl is Marcottestyle een nieuw synoniem:

Hieronder enkele voorbeelden, naast heel veel andere realisaties waarbij men niet toegelaten werd om te fotograferen.

Telefoon  +32 50 580 770     GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.