Lees meer

Interieur architecten Limburg Hamont

In de betoverende provincie Limburg,

in het pittoreske Hamont-Achel, schittert een sedert einde 2023 nu een absolute topnaam in het wereldje van de binnenhuisinrichting . Bijgestaan door de gerenommeerde designer Jean-Jacques Soenen en  interieurarchitect  zullen de bewoners Lizi en Ludo Groenen u van harte verwelkomen om de volledige inrichting in landelijke stijl te tonen.  Dit is een mooie gelegenheid om aan te voelen hoe zo’n interieur bij dagelijks gebruik er nog steeds netjes uitziet.  Een groot deel van de collectie Marcottestyle kunt u hier bewonderen. Alle maatwerk is mogelijk, zowel in de zitmeubelen, als kasten, dressing, keukens, tapijten, gordijnen etc…

Met de erkenning van het prestigieus AWARD voor het beste van België interieur inrichting van een residentiële woning, heeft Marcotte Style haar positie als leider in de branche versterkt en haar vermogen bewezen om tijdloze en adembenemende interieurs te creëren. De combinatie van hun ontwerptalent, de visie van Jean-Jacques Soenen en de toewijding van Lizi en Ludo Groenen vormt de kern van het succesverhaal van dit vooraanstaande bedrijf. Als u op zoek bent naar een buitengewone complete of gedeeltelijke Interieurinrichting, waar kwaliteit met prijs hand in hand gaan, is Marcotte Style ongetwijfeld de bestemming om uw interieurwensen werkelijkheid te laten worden.

U bent dus steeds na afspraak welkom in deze villa, die als showroom is ingericht en waar u een mooie collectie van Marcottestyle zult kunnen bewonderen. Hier kunt u in alle rust aanvoelen hoe deze collectie steeds mooi blijft ondanks het dagelijks gebruik.

Slaapkamers:

Marcottestyle is ook gespecialiseerd voor slaapkamers op maat.  De gordijnen, tapijten en de bedden zijn op elkaar afgestemd.

Stap binnen in de wereld van Marcottestyle, waar vakmanschap en stijl samenkomen om jouw slaapkamer om te toveren tot een oase van luxe en comfort. Onze specialisatie in slaapkamers op maat zorgt ervoor dat elk element naadloos op elkaar aansluit, van de prachtige gordijnen tot de weelderige tapijten en de op maat gemaakte bedden.

Bij Marcottestyle begrijpen we dat een slaapkamer meer is dan alleen een plek om te rusten. Het is een persoonlijke toevluchtsoord, een ruimte die jouw unieke stijl weerspiegelt en tegelijkertijd een oase van rust biedt. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van meubels. Onze experts zorgen ervoor dat elk detail klopt, van de keuze van stoffen tot de kleurencombinaties, om een harmonieuze sfeer te creëren die perfect past bij jouw smaak en levensstijl.

Laat Marcottestyle je begeleiden bij het creëren van de slaapkamer van je dromen, waar elk element zorgvuldig is uitgekozen en op maat is gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, en geef jezelf de luxe van een slaapruimte die niet alleen voldoet aan, maar overtreft, je verwachtingen.

 

Moderne inrichting:

Verder toont men hier nog andere projecten:

Binnen de bruisende steden van Brussel, Antwerpen, het schilderachtige Knokke, en het betoverende Limburg, heeft Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style een welverdiende reputatie opgebouwd als een vooraanstaande binnenhuisarchitect in Brussel  en andere steden. Zijn expertise reikt ver en breed, met een indrukwekkend portfolio van prachtige interieurontwerpen voor huizen, villa’s en appartementen.

Uw Interieurarchitect voor LIMBURG in Hamont-Achel

Met onuitputbare passie en creativiteit en enthousiasme zal JJ Soenen uw project zeker kunnen voltooien altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Marcottestyle is werkzaam in alle hoeken van België en omringende landen zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk. Voor grote projecten is dit ook wereldwijd.

 • Gegarandeerd de beste service in Europa
  Tel: +32 (0)3 230 40 11 +32 (0)497 555 505
  ANTWERPEN – Hoofdzetel 2950 Kapellen Marcottedreef 20

 

 • Tel: BRUSSEL: +32 (0)2 808 76 73
 • Tel: BRUGGE   :  +32 (0)50 580 770
 • Tel: GENT……: +32 (0)9 298 01 01
 • Tel: LIMBURG Hamont: +32 (0)11 988 113
 • Tel: KORTRIJK: +32 (0)56 380 398

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 • Graag een RENOVATIE met INTERIEURINRICHTING?
  of een NIEUWE TOTAAL INTERIEURINRICHTING?
 • of voor een GEDEELTELIJKE inrichting van uw keuken, salon, living, slaapkamer, dressing…?
 • of voor aankoop van meubilair? Levering in gans Europa.

Telefoon  011 988 113 

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Of u nu streeft naar een grondige herinrichting van uw hele woning of alleen de verfraaiing van een enkele kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn deskundige team zetten zich in voor het bereiken van een buitengewoon resultaat. Ze begrijpen als geen ander het belang van harmonie in interieurdesign en werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen.

Een van de onderscheidende kenmerken van Jean-Jacques Soenen en het team bij Marcotte Style is hun grondige aanpak en toewijding aan elk project. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus en zorgen voor een zorgvuldige en professionele opvolging van elk aspect van het ontwerpproces. Dit resulteert in verbluffende interieurs die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn.

Of u nu in Brussel, Antwerpen, Knokke of Limburg woont, Jean-Jacques Soenen en zijn team zijn de naam om te onthouden als u op zoek bent naar een binnenhuisarchitect die uw interieurdromen werkelijkheid kan maken. Met hun toewijding aan excellentie en vakmanschap, bent u verzekerd van een interieurontwerp van topkwaliteit dat aan al uw verwachtingen voldoet.