Lees meer

Interieurarchitect Brasschaat

Eén van de absolute toppers onder de interieurdesign in de buurt van Brasschaat is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale interieurinrichting. Met de allernieuwste snufjes en technieken creëren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Brasschaat een gevestigde waarde als het gaat over interieurdesign van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Brasschaat

Gedreven door pure passie en veel enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken gemaakt worden. Deze manier van werken heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

 

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. In nauw overleg met de klant weet zaakvoerder Soenen de juiste accenten op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens vakwerk op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.