Lees meer

Interieurarchitect Brugge

Eén van de absolute toppers in het wereldje van de binnenhuisinrichting in de omgeving van Brugge is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke interieurinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Brugge een grote naam op het vlak van interieurinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Brugge

Met pure passie en enthousiasme en creativiteit zullen wij het project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Die aanpak heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene, herkenbare, stijlvolle interieurinrichting voor ieder interieur. Jean Jacques Soenen verwierf in sneltempo een ijzersterke internationale naam dankzij z’n magistrale inrichtingen van restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Dankzij een perfect nauwe samenwerking met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kan Soenen kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in gans het land, Nederland, Frankrijk, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.