Lees meer

Interieurarchitect Geel

Eén van de topnamen onder de binnenhuisinrichting in de omgeving van Geel is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de drijvende kracht van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke binneninrichting. Met behulp van de modernste technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Geel een bekende autoriteit als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Geel

Met onuitputbare passie, gedrevenheid en enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen voltooien altijd met een faire samenwerking waarover uiteraard goede afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen van de klant. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Marcottestyle staat steeds borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. De enige doelstelling van onze designers is om in constructieve dialoog met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.