Lees meer

Interieurarchitect Genk

Een van de grootste specialisten tussen de binnenhuisinrichting in de buurt van Genk is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Genk een gekende naam inzake interieurinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze interieurinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Genk

Met immer pure passie, gedrevenheid en enthousiasme zullen wij uw project zeker kunnen voltooien dankzij een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Die aanpak heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. In nauw overleg met de opdrachtgever weet zaakvoerder Soenen de juiste accenten op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle levert telkens kwaliteit op maat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke case een droominterieur.