Lees meer

Interieurarchitect Gent

Een van de absolute toppers onder de interieurinrichting in de omgeving van Gent is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke interieurinrichting. Met behulp van de meest moderne snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Gent een naam als een klok als het aankomt op interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Gent

Met immer pure passie en veel enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle staat garant voor kwaliteit op maat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke case een droominterieur.