Lees meer

Interieurarchitect Grimbergen

Eén van de topnamen in het wereldje van de binnenhuisinrichting in de buurt van Brussel is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de drijvende kracht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke Interieurinrichting. Met behulp van de modernste technieken creëren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Als Binnenhuisarchitect in Brussel is Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style rondom Grimbergen en Brussel een grote naam inzake interieurdesign van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurdesign van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Grimbergen en Brussel

Met onuitputbare passie en creativiteit en enthousiasme zal JJ Soenen uw project zeker kunnen voltooien altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Marcottestyle is werkzaam in alle hoeken van België en omringende landen zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk. Voor grote projecten is dit soms wereldwijd.

 • Gegarandeerd de beste service in Europa
  Tel: +32 (0)3 230 40 11 +32 (0)497 555 505
  ANTWERPEN – Hoofdzetel 2950 Kapellen Marcottedreef 20

 

 • Tel: BRUSSEL: +32 (0)2 808 76 73
 • Tel: BRUGGE   :  +32 (0)50 580 770
 • Tel: GENT……: +32 (0)9 298 01 01
 • Tel: LIMBURG Hamont: +32 (0)11 988 113
 • Tel: KORTRIJK: +32 (0)56 380 398

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 • Graag een RENOVATIE met INTERIEURINRICHTING?
  of een NIEUWE TOTAAL INTERIEURINRICHTING?
 • of voor een GEDEELTELIJKE inrichting van uw keuken, salon, living, slaapkamer, dressing…?
 • of voor aankoop van meubilair? Levering in gans Europa.

Telefoon  02 808 76 73

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle laat zich kort samenvatten als kwalitatief hoogstaand en homogeen maat- en vakwerk op het gebied van binnenhuisinrichting. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een onverwoestbare internationale reputatie met dank aan z’n fantastische inrichtingen van onder meer restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de opdrachtgever, kunnen wij probleemloos beloven omdat we enkel werken met de allerbeste hoogtechnologische schrijnwerkers en meubelfabrieken.