Lees meer

Interieurarchitect Kalmthout

Eén van de absolute toppers in het wereldje van de interieurinrichting in de buurt van Kalmthout is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binneninrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken creëren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Kalmthout een naam als een klok als het gaat over binnenhuisinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurdesign van een totale woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kalmthout

Met immer pure passie en enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken worden gemaakt. Die aanpak heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. In constructieve dialoog met de klant weet Jean Jacques Soenen de correcte accenten op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. De enige doelstelling van onze designers is om in constructieve dialoog met de opdrachtgever tot een subliem droominterieur te komen.