Lees meer

Interieurarchitect Kapellen

Een van de absolute toppers onder de interieurdesign in de buurt van Kapellen is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de drijvende kracht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale interieurinrichting. Met de allernieuwste technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Kapellen een gevestigde waarde inzake interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een perfect resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kapellen

Met immer onuitputbare passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zullen wij het project steeds kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

 

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige totaalaanpak van uw interieur. In constructieve dialoog met de opdrachtgever weet zaakvoerder Soenen de correcte klemtonen op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle staat garant voor vakwerk op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in constructieve dialoog met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.