Lees meer

Interieurarchitect Knokke

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurinrichting in de omgeving van Knokke is de bekwame Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de drijvende kracht van het gerenommeerde Marcotte Style is gespecialiseerd in gedeeltelijke of complete interieurinrichting. Gebruikmakend van de meest moderne snufjes en technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in Knokke een naam als een klok als het gaat over interieurinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische interieur design van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, binnenhuisarchitect uit Knokke, Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een perfect resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Knokke

Met onuitputbare passie en creativiteit en enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen afwerken altijd met een faire samenwerking waarover goede afspraken worden gemaakt. Deze manier van werken heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 50 580 770     GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

 

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. In constructieve dialoog met de opdrachtgever weet Jean Jacques Soenen de correcte klemtonen op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens topkwaliteit op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de klant tot een magistraal droominterieur te komen.

Voor een optimale interieurinrichting zonder enige kopzorgen bent u bij Marcottestyle wel aan het juist adres. Vol passie en met professionele kennis maakt Marcottestyle prachtige interieurprojecten in Knokke en omgeving.

Graag een landelijke stijl interieur of liever een hedendaagse of moderne stijl: Marcottestyle biedt u de beste oplossing.  Ook voor renovatie, gekoppeld aan een nieuw interieur is onze specialiteit. Kijk vlug even naar onze realisaties, die u zeker zullen overtuigen.