Lees meer

Interieurarchitect Leuven

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurontwerp in de omgeving van Leuven is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de drijvende kracht van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Leuven een gevestigde waarde inzake interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurdesign van een volledige woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Leuven

Met immer pure passie en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project zeker kunnen voltooien dankzij een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Deze benadering heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat borg voor hoogstaand vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.