Lees meer

Interieurarchitect Lokeren

Eén van de grootste specialisten tussen de interieurontwerp in de omgeving van Lokeren is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in complete of gedeeltelijke binneninrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Lokeren een gekende naam inzake interieurdesign van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of het nu gaat om een complete harmonieuze binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Lokeren

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen voltooien dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle gaat prat op kwaliteitsvol en homogeen vakwerk in de wereld van de binnenhuisinrichting. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren veel naam en faam verdiend met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de klant, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de allerbeste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.