Lees meer

Interieurarchitect Roeselare

Een van de grootste specialisten onder de interieurdesign in de omgeving van Roeselare is de bekwame Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke interieurinrichting. Met de meest moderne snufjes en technieken creëren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Roeselare een bekende autoriteit inzake interieurinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een complete harmonieuze binnenhuisinrichting van een volledige woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen met u naar een perfect resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Roeselare

Gedreven door pure passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen voltooien dankzij een faire samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Die manier van werken heeft al veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een homogene, herkenbare, stijlvolle binnenhuisinrichting voor elk interieur. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een ijzersterke internationale naam met dank aan zijn magistrale inrichtingen van onder meer restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Door een perfect nauwe samenwerking met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een belangrijke meubelfabrikant, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk afleveren in heel het land, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.