Lees meer

Interieurarchitect Sint-Lambrechts-Woluwe

Eén van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurontwerp in de omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Met behulp van de allernieuwste snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Sint-Lambrechts-Woluwe een gevestigde waarde als het gaat over interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurdesign van een volledige woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Sint-Lambrechts-Woluwe

Met immer onuitputbare passie en enthousiasme zal Soenen het project zeker kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze benadering heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. In nauw overleg met de klant weet zaakvoerder Soenen de juiste klemtonen op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Marcottestyle staat steeds borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke case een droominterieur.