Lees meer

Interieurarchitect Sint-Niklaas

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurontwerp in de omgeving van Sint-Niklaas is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style is gespecialiseerd in totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de meest moderne snufjes en technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Sint-Niklaas een gevestigde waarde als het aankomt op interieurdesign van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurinrichting van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen samen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Sint-Niklaas

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project zeker kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle gaat prat op kwalitatief hoogstaand en homogeen vakwerk op het gebied van binnenhuisinrichting. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren veel naam en faam verdiend dankzij complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Dankzij een nauwe samenwerking met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in heel het land, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.