Lees meer

Interieurarchitect Sint-Pieters-Woluwe

Een van de grootste specialisten onder de interieurontwerp in de buurt van Sint-Pieters-Woluwe is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke binneninrichting. Gebruikmakend van de modernste technieken modelleren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Sint-Pieters-Woluwe een bekende autoriteit op het vlak van binnenhuisinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Sint-Pieters-Woluwe

Met pure passie, gedrevenheid en creativiteit en enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen afwerken altijd met een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een homogene, herkenbare, stijlvolle interieurinrichting voor elk interieur. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een ijzersterke internationale reputatie met dank aan zijn magistrale inrichtingen van onder meer restaurants, hotelinrichting, appartementen en zelfs ambassades.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke vragen van de klant, kunnen wij probleemloos beloven omdat we enkel werken met de allerbeste hoogtechnologische schrijnwerkers en meubelfabrieken.