Lees meer

Interieurarchitect Temse

Eén van de absolute toppers tussen de interieurdesign in de buurt van Temse is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en oprichter van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binneninrichting. Met de meest geavanceerde snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is rondom Temse een grote naam als het aankomt op interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurdesign van een totale woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Temse

Gedreven door pure passie en veel enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen voltooien altijd met een faire samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Deze benadering heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige aanpak van uw interieur. In nauw overleg met de klant weet Jean Jacques Soenen de juiste accenten op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle staat garant voor topkwaliteit op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de klant tot een subliem droominterieur te komen.