Lees meer

Interieurarchitect Tervuren

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurontwerp in de buurt van Tervuren is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke interieurinrichting. Met de allernieuwste technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Tervuren een naam als een klok op het vlak van interieurinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of het nu gaat om een complete harmonische binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen in overleg met u naar een perfect resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Tervuren

Gedreven door pure passie en enthousiasme en creativiteit zullen wij uw project steeds kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken worden gemaakt. Deze aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle gaat prat op kwaliteitsvol en homogeen maat- en vakwerk op het vlak van binnenhuisinrichting. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren veel naam en faam verdiend met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke vragen van de klant, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de beste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.