Lees meer

Interieurarchitect Tongeren

Een van de absolute toppers onder de binnenhuisinrichting in de omgeving van Tongeren is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste technieken construeren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Tongeren een grote naam als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische interieurdesign van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen in overleg met u naar een perfect resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Tongeren

Met immer pure passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zullen wij uw project steeds kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Deze manier van werken heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. In nauw overleg met de opdrachtgever weet Jean Jacques Soenen de juiste klemtonen op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar balans en perfectie. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle levert telkens kwaliteit op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in constructieve dialoog met de klant tot een fantastisch droominterieur te komen.