Lees meer

Interieurarchitect Wachtebeke

Een van de topnamen onder de interieurontwerp in de omgeving van Wachtebeke is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binneninrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde snufjes en technieken modelleren de designers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Wachtebeke een bekende autoriteit op het vlak van binnenhuisinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurdesign van een totale woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Wachtebeke

Met immer pure passie en creativiteit en enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen voltooien altijd met een faire samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Die aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle interieurinrichting voor ieder interieur. Jean Jacques Soenen verwierf in recordtempo een onverwoestbare internationale reputatie met dank aan z’n magistrale inrichtingen van onder meer restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Dankzij een partnership met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwalitatief maatwerk bezorgen in heel België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.