Lees meer

Interieurarchitect Watermaal-Bosvoorde

Eén van de topnamen in het wereldje van de interieurontwerp in de omgeving van Watermaal-Bosvoorde is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Watermaal-Bosvoorde een naam als een klok op het vlak van interieurdesign van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonische interieurdesign van een volledige woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Watermaal-Bosvoorde

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en creativiteit en enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken worden gemaakt. Deze aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle laat zich kort samenvatten als kwalitatief hoogstaand en homogeen vakwerk in de wereld van de binnenhuisinrichting. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren naam en faam verworven met complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Dankzij een nauwe samenwerking met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een belangrijke meubelfabrikant, kan Soenen kwaliteitsvol maatwerk afleveren in heel het land, Nederland, Frankrijk, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.