Lees meer

Interieurarchitect Westende

Een van de grootste specialisten tussen de interieurdesign in de omgeving van Westende is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met de meest moderne technieken creëren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Westende een bekende autoriteit op het vlak van interieurinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Westende

Met immer onuitputbare passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen voltooien dankzij een faire samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een homogene, herkenbare, stijlvolle binnenhuisinrichting voor elk interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren naam en faam verdiend met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Door een perfect partnership met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwalitatief maatwerk bezorgen in heel het land, Frankrijk, Nederland, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.