Lees meer

Interieurarchitect Zottegem

Eén van de topnamen in het wereldje van de interieurinrichting in de buurt van Zottegem is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met de meest moderne technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Zottegem een bekende autoriteit als het gaat over interieurinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Zottegem

Met onuitputbare passie en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen het project zeker kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke aanpak van uw interieur. In nauw overleg met de klant weet Jean Jacques Soenen de correcte accenten op te pikken en te verwerken in een topinterieur. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle staat garant voor topkwaliteit op maat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.