Lees meer

Interieurvormgever

Interieurvormgever Marcotte Style

Heeft u een nieuwe woning gekocht of is uw huidige woning aan vernieuwing toe? Interieur vormgever Marcotte Style creëert voor u een totaal nieuw interieur, volledig afgestemd op uw wensen en smaak!

Interieurvormgever Jean-Jacques Soenen is met zijn jarenlange ervaring gedreven in het ontwerpen van harmonieuze interieurs. Bij hem gaat interieurvormgeving veel verder dan enkel een nieuwe kleur op de muur en nieuwe gordijnen. Alle ruimtes van de woning worden perfect op elkaar afgestemd op basis van een centrale ontwerpgedachte. Alle kleuren, materialen en texturen passen binnen het geheel, terwijl elke kamer toch zijn eigen toets en invulling krijgt.

De vormgever die naar u luistert

Om een interieur te bekomen dat volledig naar u wens is, staat communicatie centraal bij interieurvormgever Marcotte Style. U wordt betrokken bij elke stap in het proces. Voor er echt gestart wordt, neemt de vormgever met u rustig uw wensen en ideeën door. De huidige stijl van uw woning wordt vergeleken met diegene die u voor ogen hebt. Deze informatie wordt gecombineerd met onze ideeën en kennis om tot een prachtig interieurontwerp te komen.

Neem snel vrijblijvend contact met ons op zodat we uw plannen en ideeën persoonlijk kunnen doornemen.

Interieurvormgeving met volle passie:

Marcottestyle decoreert zowel residentiële als hotelkamers en ambassades op een elegante en sfeervolle manier, met steeds een gezellige atmospheer.

We zijn gepassioneerd door interieurvormgeving, geïnspireerd door landelijke en moderne know how en creëren een stijlvolle mix van tijdloze interieurs.

Maak een afspraak, of u nu geïnteresseerd bent in een van onze eigen meubelen of een project wil starten. Ontmoet een van onze ontwerpers en laat ons u helpen een interieur te creëren waar u jaren zult van genieten…

U zoekt een interieurvormgever om uw woning van een nieuwe uitstraling te voorzien? Marcotte Style verzorgt totale interieurvormgeving volledig naar uw wens.