Lees meer

Interieurvormgeving

Als u juist een nieuw huis of appartement hebt gekocht of uw oude woning gaat verbouwen, dan kan het zijn dat u behoefte heeft aan interieurvormgeving. Kies daarom voor de interieurvormgevers van Marcotte Style en maak van uw nieuwe interieur een prachtige eenheid. De vormgeving gaat bij ons namelijk verder dan puur en alleen een kamer een ander kleurtje geven. Alle vertrekken in de woning worden volledig op elkaar afgestemd op basis van stijl, kleur en materialen. Heeft u bijvoorbeeld een moderne keuken? Dan trekken we die stijl direct door naar uw woonkamer of hal met onze vormgeving.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze realisaties

Interieurvormgeving met een persoonlijk tintje

Uiteraard heeft u zelf veel inspraak in de interieurvormgeving voor uw woning. Het gaat er ons vooral om dat u zich prettig voelt in uw woning: u moet er immers elke dag in verblijven. Onze werkwijze is simpel. Een interieurvormgever van Marcotte Style neemt allereerst rustig uw wensen en ideeën met u door. Wat is de huidige stijl van de woning, welke stijl wilt u creëren? Uiteraard voegen wij daar vervolgens onze eigen kennis en ideeën aan toe. Zodat we samen tot een prachtige interieur komen.

Naast vormgeving kunnen wij u ook voorzien van een gratis kleuradvies. Waarbij we direct onze bijpassende meubelen en decoratiematerialen voorstellen. En omdat we alles in eigen beheer houden en geen verkoopmedewerkers hebben, schaft u bij ons alles aan tegen prijzen die lager zijn dan in de gewone winkel. Onze showrooms die we voor u ter beschikking hebben zijn meer als 6000 m2, dus wij hebben altijd het juiste interieur voor u. Neem snel contact op met de interieur vormgever van Marcotte Style.

Verwen uzelf en ga voor een interieur van Marcotte Style. Bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen!

Wilt u eenheid in uw woning? Kies dan voor interieurvormgeving van Marcotte Style om uw huis een persoonlijke toets te geven.