Lees meer

Landelijke decoratie

Wie zijn huis wil decoreren in landelijke stijl of wie de decoratie van een landelijk interieur op de best mogelijke manier wil invullen, heeft bij Marcotte Style onwaarschijnlijk veel mogelijkheden. Niet alleen zijn onze interieurontwerpers stuk voor stuk experten in landelijk decoreren, onze interieurwinkel is niet minder dan het walhalla voor landelijke decoratie.

Landelijk decoreren met meubels van Marcotte

Je woning of een of meerdere ruimtes in je woning inrichten in landelijke stijl kan een complexe uitdaging vormen. De veelzijdige landelijke stijl met zijn rustgevende karakter omvat heel wat verschillende lagen en subtiliteiten die we bij Marcotte Style zeer goed in de vingers hebben.

Accessoires voor decoratie

Onze holistische aanpak garandeert steevast een harmonieus geheel. Het zit hem in de fijne details zoals onze fraaie smeedijzeren (bed)ledikanten, keramieken spiegels, onze ‘aaibare’ stoffen sofa’s, afgewerkte fauteuils met ingeweven motief, met ernaast een raak gekozen plant in een aardewerken pot,… allemaal te ontdekken in de webshop.

Landelijke cottage stijl

U merkt dat de Engelse cottage style-invloeden nooit ver weg zijn. Als geen ander weten onze interieurexperts hoe ze de unieke landelijke sfeer kunnen oproepen. Bij landelijke interieurdecoratie spelen veel factoren mee: de architecturale eigenschappen van de woning, decoratieve details, kleuren, materialen,… Decoreren draait om keuzes maken en daarbij kan Marcotte u als geen ander helpen.

Verlichting voor landelijke decoratie

Om sfeer te creëren is verlichting uiteraard van niet te onderschatten belang. Om de typische gezellige, knusse, nostalgische landelijke sfeer op te roepen moet u ook op dat vlak de juiste keuzes maken. Qua verlichting heeft Marcotte Style heel wat interessants te bieden als u uw huis landelijk wilt decoreren. Zo zijn onze fraaie kroonluchters, kristallen luchters smeedijzeren kaarsenhouders, hanglampen, klassieke bureaulampen stuk voor stuk pareltjes in onze collectie.

Landelijke decoratie: de specialiteit van Marcotte Style. Ontdek onze landelijke interieur decoratie of laat uw interieur volledig ontwerpen.