Lees meer

Landelijke slaapkamers

Op zoek naar een landelijke slaapkamer in cottage stijl of een andere klassieke stijl die zowel rustgevend, stijlvol als comfortabel is? Dan bent u bij Marcotte Style aan het juiste adres. Onze interieurexperten hebben veel ervaring in het samenstellen van interieurs voor uw slaapkamers. Als geen ander kunnen onze interieurspecialisten u adviseren in over onze volledige collectie van matrassen, lattenbodems, boxsprings, klassieke slaapkamermeubelen om tot een harmonieuze en uitgebalanceerde landelijke slaapkamer in cottage stijl of en landelijke stijl te komen.

Slaapkamer in klassieke stijl

Op onze website met uitgebreide webshop kunt u in het uitgebreide aanbod van Marcotte Style rustig inspiratie opdoen en de perfecte slaapkamermeubels uitzoeken voor in uw gedroomde landelijke slaapkamer. Marcotte Style is een referentie als het aankomt op slaapkamers in landelijke, klassieke of cottage stijl. Het feit dat gerenommeerde en chique hotels en zelfs ambassades vaak een beroep doe op onze diensten, kan tellen als referentie.

Landelijke slaapkamermeubels

Bij Marcotte Style werken wij enkel met meubilair dat aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoet. Bovendien hoeft u niet in verschillende meubelzaken één voor één, langzaamaan uw slaapkamer bijeen te bricoleren. Als u kiest Marcotte Style heeft u meteen het hele plaatje, wat u geld, tijd en stress kan besparen. De hoge kwaliteit van onze slaapkamermeubelen is iets waarvan u op aan kunt. Zo werken wij samen met het Brugse bedrijf Van Landschoot als verdeler van matrassen.

Rustgevende landelijke slaapkamers

Aangezien u in uw slaapkamer zowat een derde van uw leven doorbrengt, loont het zeer de moeite om te investeren in een aangename, rustgevende slaapkamer waarin u zich helemaal goed voelt. Kleuren zijn van niet te onderschatten belang daarbij en daarom krijgt u bij Marcotte Style gratis kleuradvies op maat voor uw slaapkamer.

Homify heeft de Marcottestyle in haar tijdschrift uitverkozen tot de mooiste slaapkamer met de klassieke touch. Click hier om het tijdschrift te lezen.