Lees meer

Moderne keukens, slaapkamers, eetkamers en badkamers

In moderne keukens, badkamers, eetkamers, slaapkamers of andere ruimtes zullen u en uw gasten zich meteen thuis voelen in de ontspannen en rustgevende sfeer die kenmerkend is voor onze tot in de perfectie geconstrueerde moderne interieurs. Esthetiek, intelligent design, slim gebruik van ruimtes gaan bij ons hand in hand met het oproepen van de juiste sfeer en gevoel.

Moderne keuken

Dezer dagen is een keuken veel meer dan een functionele ruimte om te koken, het is een comfortabele, dynamische leefkeuken waarin steeds meer tijd doorgebracht wordt. Kortom, de moderne keuken, vaak met geïntegreerde eetkamer is een centrale en belangrijke kamer in een modern huis die zeker de nodige aandacht verdient in totaalplaatje van de complete binnenhuisinrichting waarin Marcotte Style in is gespecialiseerd. De keuken heeft, niet alleen dankzij de kookhype van de afgelopen jaren, de laatste decennia een serieuze opwaardering gekend. Geheel terecht, want wie wat wil investeren in een moderne, goed uitgeruste en mooi aangeklede keuken, plukt daar de vruchten van. Wie kiest voor een totaalconcept van modern wonen, ziet daarbij de keuken best niet over het hoofd.

Modern salon en eetkamer

Voor moderne eetkamers of meubelen voor moderne eetkamers in alle mogelijke stijlen, moet u bij Marcotte Style zijn. Een eetkamer is een niet te onderschatten ruimte in huis. Niets is aangenamer dan heerlijk genieten van een maaltijd met familie, vrienden en gasten in de aangename setting van een fraaie eetkamer. Het spreekt voor zich dat een eetkamertafel – het centrale meubelstuk in de eetkamer – niet zomaar een impulsaankoop is. U moet rekeninghouden met de grootte, de rest van het interieur, het aantal mensen dat aan de tafel moet kunnen zitten, …

De interieurexperten van Marcotte Style hebben daar echt wel kaas van gegeten. Zij kunnen voor u voor bepaalde aankopen zelfs gedetailleerde 3D-simulaties maken om vooraf een inschatting te maken hoe de tafel in uw unieke interieur zal passen! U weet dus exact hoe uw eetkamer met de nieuwe tafel van Marcotte er zal uitzien. Marcotte Style heeft werkelijk honderden prachtexemplaren in zijn collectie. Doordat ons gamma zo uitgebreid en veelzijdig is, kan het haast niet anders dan dat u bij ons die perfecte tafel zult vinden.

Wat zeer de moeite loont, is om te kiezen voor onze totaalinrichting. Onze interieurexperten en binnenhuisarchitectenteam kunnen u bijstaan en begeleiden in het proces om tot uw gedroomde eetkamer te komen. Een eetkamer is immers zoveel meer dan een optelsom van meubilair.

Moderne slaapkamer

Marcotte Style, gespecialiseerd in volledige en gedeeltelijke binnenhuisinrichting, kan veel voor u betekenen als u een moderne slaapkamer wilt inrichten. Een slaapkamer smeekt om een evenwichtig, harmonieus design met slim gekozen kleuren zodat u volledig tot rust kunt komen in een kamer waarin toch algauw 8u per etmaal doorbrengt. Onze interieurdesigners gaan dan ook niet over één nacht ijs bij het inrichten. Met behulp van de meest moderne technieken modelleren onze interieurspecialisten uw droomslaapkamer. Dankzij onze eigen collectie meubelen kunnen we u de meest uiteenlopende en exclusieve meubelstukken garanderen. Check zeker onze showroom en webshop op de website! Bovendien levert Marcotte Style alle mogelijke kleurstalen, perfecte afmetingen op maat en dat alles netjes in plannen uitgetekend met een verbazingwekkend nauwkeurige 3D-integratie-techniek. De binnenhuisdesigner Jean-Jacques Soenen zorgt voor een uitermate stijlvol slaapkamerinterieur data aan alle vereisten voldoet.

Overtuig uzelf en kies voor moderne keukens van Marcotte Style.

Bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen!

Bent u op zoek naar een moderne keukens? Laat uw moderne keuken dan ontwerpen door Marcotte Style. Moderne keukens van top kwaliteit !