Partner worden

Word ambassadeur-partner van Marcottestyle met aantrekkelijke voorwaarden:

Als ambassadeur van de Marcotte Style, krijgt u eerst een interessante prijs voor uw totaal binnenhuisinrichting en nadien bekomt u bij iedere klant die u aanbrengt door een rondleiding (steeds op afspraak) te hebben gegeven in uw woning telkens een aantrekkelijke financiële tussenkomst.

Mocht u bovendien binnenhuisarchitect zijn en hiervoor interesse hebben kunt u direct aan de slag dankzij onze ervaring, know how, eigen merken en volledige ondersteuning en eigen logistiek. Ook als thuisblijvende echtgenote(echtgenoot) waarbij u zich aangetrokken voelt voor interieurs en hiervan eventueel ook nog iets afweet, kunt u een interessante bijverdienste bekomen en tevens uw huis volledig laten inrichten door Marcotte Style:

 • U houdt van mooie interieurs en decoratie en vind de Marcotte Style ook uw stijl.
 • U bezit een villa, huis of appartement, die een herinrichting nodig heeft.
 • Uw interieur wordt volledig omgetoverd in Marcotte Style aan speciale voorwaarden.
 • Als partner gaat u enkel na afspraak volgens uw beschikbaarheid sporadisch uw woning aan potentiële klanten tonen.
 • U bent ordelijk en zal uw woning steeds aantrekkelijk houden bij ieder bezoek.
 • Ieder aangebrachte klant brengt u een mooie commissieloon op (op eigen aangebrachte klant nog een hogere tussenkomst).
 • U hoeft u niet te bekommeren over de verdere ontwikkeling van een totaalproject.
 • Bij verkoop door uw tussenkomst van enkel meubilair is er ook geen verdere tussenkomst van uw zijde: alles tot het logistiek: Transport, opslag en organisatie wordt door Marcotte Style zelf verzorgt.
 • Geen intrede -of lidgeld: U hoeft enkel te investeren in uw eigen interieur en meubilair met een speciale korting.
 • Interesse? Schrijf ons een mailtje met een paar foto’s van uw woning met adres en met zoveel mogelijk informatie.

 

Lees meer…

I . Waarom ambassadeur worden van Marcotte Style:

Geluk staat voor dagelijks graag je eigen ding te kunnen doen, waarin je begaafd bent. Bij Marcotte Style kan dit uw dagelijks leven worden.

Als u zich in de Marcotte Stijl volledig kunt vinden, en kiest u om ambassadeur te worden van Marcottestyle, dan hebt u al zeker één juiste keuze gemaakt en is dit al de eerste stap om op een interessante wijze een nieuwe inrichting te bekomen in Marcottestyle of als eventueel binnenhuisarchitect in korte tijd met een duurzaam concept direct op volle toeren te kunnen draaien.

Marcotte style staat voor harmonische volledige interieur inrichtingen, waar alles op maat kan om waar alles bij elkaar past.

Door op een originele manier per provincie op wereldvlak een private woonst in Marcotte Style aan georiënteerde klanten te kunnen tonen, is het eenvoudig voor de ambassadeur van Marcottestyle om de interesse te wekken en snel over te gaan tot het aanprijzen van een nieuwe totaalinrichting of enkel een meubel of sofa te verkopen via onze diensten, zonder u met de klant verder bezig te houden of op te volgen.

Marcotte Style wilt uitgroeien met haar concept en stijl tot een toonaangevend netwerk, waarbij alle ambassadeurs deel uit maken van een toegewijd en enthousiast team, die samen het succes zullen vormen van een uniek interieurinrichting concept . Ons doel is om resultaat georiënteerde partners te vinden die net zo toegewijd zijn aan Marcotte Style als wijzelf.

II. Hoe werken we samen?

Ideaal concept niet enkel voor een interieurarchitect met privé woning:

Onze unieke toenadering van de interieurmarkt is een niet conventionele concept: De ambassadeur hoeft enkel een klant die door ons wordt doorgestuurd om de woning te bezichtigen te ontvangen en wij doen de rest. Gaat deze klant vervolgens een contract aan voor een totaalinrichting krijgt u hierop een attractieve tussenkomst.  Kunt u zelf een klant aanbrengen door uw kennissen, dan is de tussenkomst inderdaad wat belangrijker.  Koopt de klant uiteindelijk slecht een meubel blijft er steeds een tussenkomst van onze kant.

Geen transport en opslagkosten bij verkoop van meubilair:

Geen transport opslagkosten of logistiek voor de ambassadeur:

Wanneer enkel meubilair wordt besteld gaat Marcotte Style dit binnen ongeveer 4 à 8 weken direct leveren en uitpakken aan de eindklant waarbij geen werk is voor u: enkel de klant aanbrengen is voldoende.

Bij totaalprojecten gaat alles eerst worden verzameld en opgeslagen door Marcotte Style om dan in één maal alles te kunnen leveren bij de eindklant. Het maakt dus niet uit of de producten door ons geproduceerd worden of door een externe leverancier, wij coördineren alles en zorgen ervoor dat de producten in één levering bij jouw eindklant wordt worden geleverd. Dit unieke systeem maakt het proces meer efficiënt en sneller.

III. Onze stijl en concept?

Geselecteerde relevante producten:
Wij streven ernaar om enkel producten te ontwikkelen die in onze stijl passen, met respect voor design, kwaliteit, tegen een passende prijs en met de mogelijkheid om ALLES op maat te bekomen. Zo worden alle zitmeubelen volledig volgens de keuze van de klant opgemaakt met niet enkel meer als 250 standaard kleuren, persoonlijke stoffen of ook alle soorten kleuren van afwerking van de poten, met of zonder biezen in andere kleuren en noem maar op. Dit alles meestal zonder meerprijs.

Betaalbare verminderde verkoopprijzen:

Door met de tijd werkelijk alles rechtstreeks van fabriek naar consument te brengen, onder eigen beheer van Marcotte Style, kunnen wij aantrekkelijke prijzen bieden die via de webshop reeds verminderd werden en waarbij de ambassadeur ook geen enkele kost moet dragen van logistiek of andere kosten. U hoeft dus nooit van afprijzing discuteren en zich enkel op het aanbrengen van de klanten concentreren.

III. Ondersteuning

A. knowhow en ethiek:

We hebben jarenlang ervaring met meubelproductie. De zaakvoerder van Marcotte Style, jean-Jacques Soenen is zijn leven lang nauw samengegroeid met luxe inrichtingen en immobiliën. Door deze meer dan 30 jaar ervaring en knowhow, samen met een nauwe samenwerking met onze partners in meubelproductie en tevens innige samenwerking met andere leveranciers of fabrikanten over de hele wereld, leveren grote voordelen op. We hebben er bewust voor gekozen slechts te werken met een klein aantal producenten die dezelfde hoge kwaliteit standaard hanteren als wijzelf. Samen werken we aan de ontwikkeling van nieuwe modellen en uitvoeringen. Ook zullen we er steeds bij iedere productie proberen milieuvervuiling, schending van mensenrechten, standaard werkomstandigheden etc. te verhinderen.

B. Verkoop tools:

 • CAD plannen: Tot op heden wordt ieder project door Marcotte Style volledig afgewerkt op plan, waarbij u zich voor de verdere ontwikkeling en opvolging niets moet doen.
 • Styling: Gezien uw woning nu compleet door Marcotte Style is ingericht zou men ervan uitgaan dat alles af is, maar er wordt nog steeds voor opvolg gezorgd door bijvoorbeeld vrijblijvende tips bij te brengen voor het inrichten en positioneren van nieuw binnengekomen artikelen.
  De website is nog steeds de best verkoop tool, waar het eenvoudig is om aan de hand van de werkelijke stofstalen en houtstalen het meubilair OP MAAT samen te stellen met een directe visueel effect en een correcte eindprijs.
 • Analyse van verkoopcijfers:   We volgen constant de evolutie van alle ambassadeurs, waarna we een rapport opmaken en evalueren om de nodige bijsturing of efficiënte verbeteringen te kunnen voorstellen met nieuwe tips, maar wel steeds vrijblijvend.

V. Marketing en publiciteit:

Door een groot aantal ambassadeurs te creëren zal het merknaam Marcotte Style automatisch aan naambekendheid winnen. Alle communicatie is ontstaan uit onze “brand values” en wordt vertaalt in een toekomstige wereldwijde uniforme communicatie platform door onze website, dat gerespecteerd moet worden om het merk wereldwijd te laten onderscheiden. Onze toekomstige marketing afdeling zal alle ambassadeurs vrijblijvend steeds kunnen helpen in alle communicaties, omgaan met klanten en nieuwe producten, organiseren van workshops etc.

Daarnaast wordt er steeds via de website en ook nog publicitaire acties ondernomen zonder verlichting om zich hieraan aan te sluiten. Zo denken we op eventuele massacommunicatie (interieur op TV – internet…), folders, in-store activiteiten met VIP uitnodigingen (doen steeds verkopen en mensen nemen andere mensen mee), outdoor advertising (sober maar communicatief naambord aan de straatkant) , direct e-mail, eigen home page design per ambassadeur, nieuwsbrieven, advertenties en persberichten, om maar een kleine selectie van de marketingmaterialen voorop te stellen.

Bel ons op, of neem contact per mail …