Lees meer

Bibliotheek

Boekenkasten op maat

Of u nu een volledige bibliotheek in uw huis heeft of dat u een grote boekenkast wilt integreren in een andere ruimte, de interieurarchitect van Marcotte Style vindt altijd een manier om de boekenkasten of bibliotheekkasten perfect bij de rest van het interieur aan te laten sluiten. Marcotte Style beschikt over een ruim assortiment design boekenkasten in verschillende materialen en kleuren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een bibliotheekkast op maat te laten maken. Zo is er dus altijd een boekenkast die perfect aansluit bij de uitstraling en stijl van uw inrichting.

Persoonlijk tintje aan uw boekenkast design

Dankzij een modern machinepark met computergestuurde zagen en frezen, kunnen wij boekenkasten op maat maken volgens uw wensen. Het is zelfs mogelijk om uw logo of initialen in de flanken te zetten. Mocht u zelf nog geen concreet idee hebben voor uw boekenkast, of hulp nodig hebben bij het design van de kast, dan staan onze ontwerpers ook graag voor u klaar. Bij Marcotte Style stellen een bibliotheekinrichting samen die van uw leeskamer een perfecte plaats maakt om tot rust te komen en uzelf te verdiepen in literatuur. Door ons ruime assortiment en de mogelijkheid om boekenkasten op maat te laten maken zijn alle stijlen en materialen mogelijk. Verkiest u een moderne boekenkast of gaat u voor een retro boekenkast? Wilt u een eiken boekenkast of toch liever één in hardhout. Bibliotheek kasten kunnen volledig naar uw wens worden gemaakt.

Dankzij een modern en computergestuurd machinepark, kunnen wij het ontwerp van uw boekenkasten en bibliotheekkasten op maat uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze portfolio.