Lees meer

Stijlvol wonen

Als u stijlvol wilt wonen in fantastisch tijdloos interieur dat exclusief bij u past dan kan het binnenhuisarchitectenteam van Marcotte Style veel voor u betekenen. Dankzij de ruime ervaring en expertise in iedere interieurstijl kunnen de gepassioneerde medewerkers van Marcotte Style wonderen verrichten in eender welk interieur. Van gevarieerde themagerichte decoraties tot klassieke tijdloze en landelijke interieurs, met iedere interieurstijl met als rode draad klassevol en stijlvol wonen, weten onze interieurexperts raad.

Stijlvol wonen dankzij stijlexperts Marcottestyle:

Volledige of gedeeltelijke binnenhuisinrichting, kleuradvies op maat, themabepalingen om een exclusief wooneffect te bekomen, bij Marcotte doen wij geen half werk. Wonen begint bij een zorgvuldig en gedetailleerd ontwerp. Want het zit hm namelijk in de details. Wij laten dan ook niets aan het toeval over en houden met alle factoren rekening.

Moderne 3D-benadering voor intelligent interieurdesign:

Met behulp van ons geavanceerde tekenprogramma, volledig ontwikkeld om stijlvolle interieurs te construeren, en aan de hand van foto’s die de kanten kunnen doorsturen in combinatie met heel onze artikelendatabase uit de webshop van Marcotte Style, maken wij een hypermoderne gedetailleerde 3D-projectie van hoe uw interieur er zou kunnen uitzien. Zo weet de klant exact vooraf wat hij kan verwachten van het stijlvolle en slimme interieurdesign van Marcotte Style.

Stijlvol wonen interieur voor iedere woonstijl:

Alle woonstijlen zijn wij meester bij Marcotte Style: strak design, retro, landelijk, sfeervol landelijk, long island, strak modern, soft cocon, zuidelijke of Scandinavische accenten, in iedere woonstijl hebben wij als fraaie realisaties op ons palmares. Stijlvol wonen begint bij kwalitatief en goed gekozen meubilair en accessoires en dankzij onze grote voorraad en onze exclusieve topleveranciers weet Marcotte altijd de beste keuzes te maken voor iedere interieurstijl.

Wonen aangepast aan de nieuwste decoratietrends:

Uiteraard anticiperen wij op de steeds veranderende decoratietrends. Bovendien staan onze sterk communicerende medewerkers garant voor een vlotte samenwerking met de klant met wiens wensen wij maximaal rekening houden. De eerste prioriteit van Marcotte is om zo gedetailleerd mogelijk uit te zoeken wat de klant exact wil. Met de uitgebreide middelen die wij in huis hebben, gaan wij vervolgens aan de slag. Zo zult u de wisseling van de seizoen of een fijn feestgevoel (sfeermoment bij uitstek) nog intenser beleven.

Stijlvol wonen van villa’s, appartementen tot ambassades:

Ieder soort woonst vraagt om een andere benadering op het vlak van wonen. Marcotte Style kan zowel voor villa’s appartementen, landelijke of stedelijke woningen en zelfs voor ambassades, restaurants en hotels stijlvolle topinterieurs realiseren. Als u stijlvol wilt wonen is een goed uitgebalanceerde, evenwichtige interieurinrichting van primordiaal belang. De toegepaste kleurencombinaties, stijl van de meubels en de sfeer en accessoires moeten in één complex, evenwichtig geheel gegoten worden om het juiste sfeereffect te sorteren. Bij Marcotte Style kunnen wij als geen andere de juiste evenwichten vinden en accenten leggen om tot een stijlvol en exclusief geheel te komen.

Modern wonen:

Wie modern wil wonen in een uniek en kwaliteitsvol interieur, kan het best eens bij Marcotte Style aankloppen. De nieuwste moderne en trendy woonstijlen hebben voor onze binnenhuisarchitecten en interieurexperts geen geheimen. Onze topdesigners weten wel raad met de inrichting, decoratie, vormgeving,.. van een moderne woonst. Binnen ieder budget kan Marcotte Style in nauw overleg met de klant op snelle en vlotte wijze tot spectaculaire resultaten komen.