Lees meer

Dressingkasten

Als u op zoek bent naar een stijlvolle op maat gemaakte dressing of dressingkast dan moet u bij Marcotte Style zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen (volledig op maat) en plaatsen van dressings/dressingkasten. Onze interieurarchitecten maken bij het ontwerp van deze kasten gebruik van de modernste en beste technieken.

Dressingkasten met behulp van moderne CAD-technologie

Onze interieurontwerper zal op basis van uw beschikbare budget en wensen een CAD-plan opmaken. Met de nieuwste CAD-/CAM constructiesoftware wordt de juiste positie van het beslag en de boorposities in de dressingkast bepaald.

Kasten op maat

In ons eigen zeer goed uitgeruste atelier vervaardigen onze technici vervolgens uw unieke dressingkast. Dankzij het feit dat wij in ons atelier beschikken over de beste machines en meest efficiënte en nauwkeurige machines, leveren wij steevast vakwerk af.

Betaalbare kasten perfect op maat

Bovendien zal door onze hyperefficiënte manier van werken de kost even laag uitvallen dan wanneer u een standaard kast zou kopen. U heeft dus zeer goede redenen om voor Marcotte Style te kiezen als u een unieke, kwaliteits- en stijlvolle dressingkast op maat wilt.

Kasten met alle denkbare opties

Bij het vervaardigen van onze kasten kunnen wij tot in de kleinste details rekening houden met alle wensen en verzuchtingen van de klant. Geef ons gewoon de afmetingen van de ruimte door, stuur eventueel een foto mee op en bepaal vervolgens zelf volledig de indeling van uw dressing/dressingkast. Alles is mogelijk: aanpasbare laden, speciaal gelakte vlakken, supplementaire legvlakken, uitrekbare legvakken, stangen, aparte schoenrekken, verlichting,… wat u ook in gedachten heeft, wij kunnen voor u de dressingkast maken die u in gedachten heeft. Bovendien kunnen onze ontwerpers u vrijblijvend voorzien van gratis kleur- en stijladvies.

Luxedressings

Omdat wij bij Marcotte Style extra inzetten op stijlvolle meubels hebben wij een uitgebreid luxe-aanbod uitgewerkt. Wij maken unieke kasten in hoogwaardige materialen met een prachtige afwerking bijvoorbeeld afgeronde tabletten.

Duurzame, chique

Duurzaamheid en chique uitstraling van onze kasten gaan bij ons hand in hand. Onze speciale ‘dubbele component’ meubellak geeft onze dressingkasten nog extra tikkeltje extra cachet en stijlvolle uitstraling. Bovendien zorgt de laklaag voor extra levensduur en duurzaamheid voor uw luxe dressingkast.

Showvilla met mooie dressingkasten

Inspiratie nodig? Dan kunt u een kijkje komen nemen in onze showvilla waar deze kasten van wel 40 strekkende meter staan. En dat allemaal in onze exclusieve luxevariant. U vindt in de showvilla nog heel wat andere prachtige voorbeeldexemplaren van grote en kleine kasten. U kunt zo heel wat ideeën opdoen, advies inwinnen bij onze experts en bepalen wat voor kasten voor uw specifieke situatie het meest geschikt is. Onze interieurontwerper zal er vervolgens een erezaak van maken om voor u een fantastische dressingkast, waar u nog jaren plezier aan zult beleven, af te leveren.

Interieurarchitecten gespecialiseerd in dressings

Nog niet overtuigd? Bekijk dan op onze website gerust enkele voorbeeldjes van deze kasten van de hand van de interieurarchitecten van Marcotte Style. U zult zien dat de mogelijkheden die wij bieden op het vlak van dressings schier eindeloos zijn.